Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Basisschool Noordhove groeit en opent tweede kleutergroep

4 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Openbare basisschool Noordhove op het Oranjevrijstaatplein in Dordrecht is de afgelopen maanden flink gegroeid en heeft dinsdag 3 februari feestelijk een tweede kleutergroep geopend.

De kleuters hebben een vrolijk rondje gemaakt door de wijk en mochten daarna linten doorknippen bij hun nieuw ingerichte lokaal. Ook stond er lekkers klaar voor de jongste leerlingen. ,,Afgelopen maanden hebben we maar liefst 16 nieuwe kleuters mogen verwelkomen en dit schooljaar verwachten we er nog een aantal. Wij zijn verheugd dat zoveel ouders hun kinderen aan onze basisschool toevertrouwen," zegt  Evelien Bultje van Noordhove.

Met de ingebruikname van het geheel gerenoveerde, monumentale schoolgebouw en de instelling van het continurooster was ook weer ruimte voor een nieuwe kleutergroep ontstaan. In Noordhove is tevens peuterspeelzaal Dribbel en buitenschoolse opvang Prokino gevestigd. De school vormt al ruim een eeuw een levendige plek in de Indische buurt en 19de eeuwse schil.

 

Deel dit bericht met je vrienden!