Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Twee verdachten van beroving snel aangehouden

3 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Twee Rotterdammers van 16 en 18 jaar zijn op 31 januari aangehouden, nadat ze kort daarvoor een 14-jarige jongen uit Dordrecht hadden beroofd.

De jongen was die dag met een 15-jarige vriend uit Dordrecht in Rotterdam gaan shoppen en ging met de trein terug richting Dordrecht. In Rotterdam stapten niet alleen de twee jongens in, maar ook vier onbekende jongemannen die in de trein de buurt van het tweetal gingen zitten. Het slachtoffer en zijn vriend besloten in Zwijndrecht uit te stappen, wat de vier jongemannen vervolgens ook deden.

Deze vier beroofden de 14-jarige van onder meer zijn telefoon. Bij zijn 15-jarige vriend bleef het bij een poging. Gewaarschuwde agenten waren binnen de kortste keren bij het station en hielden de 18-jarige daar direct aan. Een 16-jarige medeverdachte werd in de buurt gevonden en eveneens aangehouden. De twee andere jongen wisten weg te komen.

De politie zet het onderzoek naar hen voort en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken. Wie getuige is geweest van de beroving of andere informatie heeft die helpt in het onderzoek, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. U kunt bellen maar 0900-8844 en vragen naar de politie Rotterdam: High Impact Team in Dordrecht.

Lees meer over:

politie beroving
Deel dit bericht met je vrienden!