Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Band Boost 2015 is op volle toeren

2 februari 2015

DORDRECHT - Na een drukke en succesvolle tweede voorronde van Band Boost 2015 is het nu tijd voor de derde voorronde in het genre ‘Pop’. Deze vindt op zaterdag 14 februari 2015 plaats in de Talent Stage in het Energiehuis te Dordrecht. Muziek van alle deelnemende bands en meer informatie over de competitie is te vinden op www.popcentrale.nl/bandboost.
 
De Band Boost is dé bandcompetitie in Dordrecht en omstreken. De competitie houdt vier voorrondes in de categorieën Loud, Pop, Rock en Pop/Rock. Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent ontdekken.

Op zaterdag 14 februari 2015 is het tijd voor de derde voorronde in de categorie Pop. De volgende bands zullen tegen elkaar strijden om een finaleplaats of een plek in de halve finale:

Abby Lies – Pop – Dordrecht
Atlas and the Fox – Rock/Pop/Folk/Roots – Rotterdam
Emmy Eve – Pop – Oosterhout
Rock at Nine – Pop/Rock – Rotterdam
Willow Mae – Pop/Folk - Rotterdam

De bands worden door zowel een vakjury als door het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars zullen tegen elkaar gaan strijden in de halve finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de finale. Zowel de halve finale als de finale vinden plaats in het Energiehuis. De halve finale zal op zaterdag 28 maart in de Talent Stage plaats vinden en de finale staat gepland op zaterdag 25 april in de Power Stage.

Meer weten? Kijk en luister via deze link naar de bands van voorronde drie.

Foto:
Skapiche?! tijdens de finale van Band Boost 2014. Foto door Megin Zondervan.

Deel dit bericht met je vrienden!