Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Gérard de Nooijer genoemd als nieuwe hoofdtrainer van Fc Dordrecht

2 februari 2015

DORDRECHT -  Het is breed in het nieuws ook in Zeeland:  Gérard de Nooijer uit Oost-Souburg is de belangrijkste kandidaat om Ernie Brandts op te volgen als hoofdtrainer van FC Dordrecht. "Als hij zijn diploma haalt is de kans groot", zei technisch directeur Marco Boogers gisteravond in het programma FC Rijnmond.

Meer verantwoordelijkheid
De Nooijer is op dit moment de assistent van hoofdtrainer Brandts bij FC Dordrecht. Daarnaast is hij bezig met het halen van zijn diploma Coach Betaald Voetbal. De verantwoordelijkheden van De Nooijer zijn volgens Boogers na de winterstop uitgebreid. "Gérard leidt meer de trainingen en Ernie (Brandts, red) bekijkt alles van bovenaf. Vanuit een soort Guus Hiddink rol. Gérard is er dag en nacht mee bezig, dus daar zijn we heel erg tevreden mee. Hij is een goede trainer die veel potentie heeft."

Lees meer over:

dd nooijer
Deel dit bericht met je vrienden!