donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

ChristenUnie presenteert kieslijst voor Waterschap Hollandse Delta

26 januari 2015

DRECHTSTEDEN - De ChristenUnie gaat voor goud. Afgelopen vrijdag is de lijst bekend gemaakt met de kandidaten voor het waterschap Hollandse Delta. Behalve dat dit een mooie mix is geworden tussen oud gediende en enthousiaste nieuwkomers, staat de kwaliteit bij de ChristenUnie hoog in het vaandel.

Zo wordt de lijst aangevoerd door Piet Robijn (zie foto), een ervaren rot uit Goeree Overflakkee die met zijn kennis en ervaring hoge ogen gooit. Wij zijn uitermate trots dat wij deze lijst kunnen presenteren.

We zien dat daar waar andere partijen liever inzetten op de provinciale verkiezingen, wij simpelweg veel deskundigheid aan onze partij, juist voor het waterschap, hebben kunnen verbinden. Voor een gebied als de onze speelt juist water een grote rol en dat kan het succes verklaren van deze lijst met gemotiveerde en zeer kundige kandidaten.

Qua aandacht heeft Dordrecht niet te klagen op de lijst van het waterschap. Maar liefst vier dijken van kandidaten worden er uit dit gebied naar voren geschoven. Inge den Hollander, is de hoogst genoteerde, gevolgd door Cor van Dam.

Op positie 21 zien we Anthony de Cuba de nieuwe kersverse bestuursvoorzitter en positie 26 wordt ingenomen door Quintijn Schenkel. Het is goed om te zien dat het waterschap zo leeft en het belang van water dat hoef je in Dort niemand te vertellen, aldus Anthony.

Na de zeer succesvolle gemeenteraadsverkiezing 2014 voor de ChristenUnie waarbij ze nu menig wethouder in de regio heeft kunnen leveren, of de overdonderde Europese verkiezingen waarbij de ChristenUnie als grootste partij in zeeland naar voren kwam, gaat ze nu vol passie voor het waterschap. Daarbij wordt vooral ingezet op duurzaamheid en milieu, speerpunten die de christelijke partij, in termen als rentmeesterschap nauw aan het hart ligt.

Geloven, durven en doen.


Kandidatenlijst

 1 Robijn, P. (Piet) uit Sommelsdijk
 2 Fröling-Kok, J.A. (Jantien) uit Hellevoetsluis
 3 van Hengel, P. (Piet) uit Rotterdam
 4 van Noort, M. (Martijn) uit Barendrecht
 5 van Zaalen    F.P. (Frans) uit Rhoon
 6 Hoek    G.M. (Gerto) uit Oud-Beijerland
 7 Russcher-Wolfert, J. (Janny) uit Oud-Beijerland
 8 Koese, M. (Maas) uit Ouddorp
 9 Steen, H.E. (Huibert) uit Heinenoord
10 Elzinga-Wimmenhove, F.J. (Anja) uit Rotterdam
11 Schenkel, M.M. (Marius) uit Zwijndrecht
12 den Hollander, I.M. (Inge) uit Dordrecht
13 Tuk, E. (Bert) uit Ouddorp
14 Houtman, E.E. (Erica) uit Ridderkerk
15 Albus, W.A. (Wim) uit Heenvliet
16 Kievit, J.W. (Joop) uit Dirksland
17 van Dam, C.L. (Cor) uit Dordrecht
18 van Westen, J. (Jan) uit Strijen
19 de Vries, R. (Rein) uit Ridderkerk
20 van Asperen, R.J. (Ruud) uit Oude-Tonge
21 de Cuba, A.C. (Anthony ) uit Dordrecht
22 de Moed, M.J. (Rini) uit Puttershoek
23 Schneider, W. (Willem) uit Hendrik-Ido-Ambacht
24 Spanjersberg    H.A. (Herman)uit Rotterdam
25 Bakelaar, B. (Barend) uit Ooltgensplaat
26 Schenkel, A.Q. (Quintijn) uit Dordrecht
27 de Rover, R.A. (Ron)    uit Middelharnis
28 Versendaal, C. (Cees) uit Barendrecht

Lees meer over:

waterschap christenunie
Deel dit bericht met je vrienden!