donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Peuters van Bambino helpen Bakker Korteweg

23 januari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Deze week maakten de peuters van Bambino Christelijke Kindercentra een uitstapje naar de bakker. Met als motto dat je vooral veel leert door zelf te beleven. De deur van Bakker Korteweg in Dubbeldam stond wagenwijd open voor de peuters van locatie Lieve Luitjes in Stadspolders. De
kinderen keken hun ogen uit.

In de bakkerij werden de kinderen gastvrij ontvangen door Dirk Jan Korteweg. Zichtbaar onder indruk van al dat lekkers en al die heerlijke geuren werden de kinderen rondgeleid. Zo zagen ze de ontbijtkoek vers uit de oven komen en de nieuwe koekjes die erin gingen. Daarna mochten ze ook nog eens een overheerlijke taart bekijken die bijna klaar was. Maar vooral de grote mixmachine, waarin het deeg werd gemixt, maakte veel indruk.

Toen werd het tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. De eierkoeken moesten versierd worden met slagroom en andere decoratie. Dat was geen straf, want tussendoor moest er ook van de slagroom geproefd worden. De bakkertjes van de toekomst namen hun werk uiterst serieus.

Het was een buitengewoon geslaagde en leerzame ochtend voor de Bambinobakkertjes bij Bakker Korteweg.

Bambino biedt dagopvang en buitenschoolse opvang op verschillende locaties in Dordrecht en heeft een peuterspeelzaal. Er wordt gestreefd naar kwaliteit, plezier, veiligheid en een stimulerende omgeving voor kinderen. Bambino biedt de kinderen liefdevolle zorg en helpt hen in hun persoonlijke ontwikkeling vanuit christelijk perspectief. Zo krijgen ze een sterke basis mee voor hun leven.

Lees meer over:

bakker peuters bambino korteweg
Deel dit bericht met je vrienden!