zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

Dordtsche derby tussen RKSV RCD - SC EMMA

21 januari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zondag 25-1 om 14.30 uur wederom een Dordtsche Derby. Ditmaal spelen rksv RCD -SC Emma tegen elkaar in de 4e klasse.

Afgelopen zondag werd de inhaalwedstrijd van SC Emma thuis tegen koploper RWB afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden en het onbespeelbare veld.

SC Emma is de 1e week van januari op trainingskamp geweest in Valencia ter voorbereiding van de 2e helft van de competitie en heeft dinsdag 20-1 geoefend tegen zaterdag 2e klasser vv Strijen (2-1 verlies) wat op zich geen slecht resultaat was gezien het spelbeeld van de jonge ploeg van trainer Houssin.

SC Emma is er dus op gebrand om de 2e helft van de competitie goed te beginnen en rksv RCD zal zeker proberen om de punten thuis te behouden om mee te blijven doen om het kampioenschap. Al met al dus een leuke wedstrijd in het verschiet en zeker de moeite waard om zondag te gaan kijken.

Volgende week staat de kraker SC Emma thuis tegen SSW op het programma.

Lees meer over:

voetbal sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!