zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Marco Boogers 'Dordtenaar van het Jaar' bij AD De Dordtenaar

13 januari 2015

DORDRECHT - Bij FC Dordrecht is MARCO BOOGERS gehuldigd als Dordtenaar van het Jaar 2014. AD De Dordtenaar huldigde het gezicht van het voetbal in Dordrecht. In een reactie dank Marco Boogers vooral zijn achterban van Fc Dordrecht.Zanger Nielsen en vrijwilliger Wim van Houwelingen scoorden ook bij de verkiezing van de krant.

(eerder bericht op Dordrecht.net)

DORDRECHT - De verkiezing van AD De Dordtenaar nadert op internet de vijfduizend stemmen. Zondagavond staat de teller op bijna 4800.

De eerste plaats is vast in handen van Marco Boogers van Fc Dordrecht met 44 procent en 2114 stemmen. Slechts twee kandidaten staan boven de tien procent: Nielson komt op 18 procent door en Wil van Houwelingen is goed voor 15 procent. De verwachting is dat om de ereplaatsen twee en drie nog enige strijd zal zijn, alhoewel er nog wel door Wil 123 stemmen moet worden overbrugd.

Hij krijgt overigens uit de wijken steun zo blijkt uit twitterberichten. Ook columnist Kees Thies staat achter hem net zoals duurzaamheidscentrum Weizigt.

Stemmen kan bij de krant, die op internet de aanwezigheid ook versterkt.

De belangstelling voor de verkiezing laat zien dat er een groot draagvlak voor is. 

Deel dit bericht met je vrienden!