zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

PvdA website voor ervaringen met langdurige zorg

6 januari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De PvdA heeft de website gelanceerd over de langdurige zorg: pvda.nl/zorgindebuurt. Op de website staat beschreven wat er sinds 1 januari is veranderd op het gebied van de langdurige zorg. Ook worden voorbeelden besproken van resultaten van deze zorg in de buurt en kunnen betrokkenen hun eigen ervaringen en reacties geven.

Grote wijzigingen gaan samen met nieuwe ervaringen. Wij vragen aan alle betrokkenen om hun ervaringen met ons te delen. Slechte ervaringen maar ook goede ervaringen, waar er op de website al een aantal van te vinden zijn. Met deze bevindingen gaan PvdA politici - landelijk en lokaal - aan de slag om waar nodig zaken aan te passen.

Ook in Dordrecht en regio kunt u reageren. We horen graag wat uw bevindingen zijn. Wat gaat er goed? Maar vooral ook: wat gaat er niet goed. Waar loopt u tegenaan?

Bekijk hier de website: pvda.nl/zorgindebuurt en laat ons uw ervaringen weten ...

Ook kunt u ons rechtstreeks kontakten via info@pvdadordrecht.nl

Lees meer over:

website zorg ervaringen
Deel dit bericht met je vrienden!