maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Joop de Jong schaakkampioen van de Willige Dame

18 december 2014

DORDRECHT -  Joop de Jong is voor de tweede keer schaakkampioen van de Willige Dame in Dordrecht geworden. Hij behoort al vanaf 1994 tot de steunpilaren van de Willige Dame 1. Dat team probeert in 2015 onder leiding van teamleider Johan Went zich te handhaven in de landelijke derde klasse.

In de najaarscompetitie op dinsdagavond in poffertjessalon Visser was het zilver voor Hans Berrevoets en het brons voor Pieter Sandijck. Pearl Uyttenhove legde verrassend beslag op de vierde plaats door een overwinning in de slotronde op Kees van 't Hoff.

Het nieuwe seizoen begint dinsdag 6 januari om 20 uur met een toespraak in Visser van voorzitter Cor Paans.

Meer schaaknieuws op www.tomsschaakboeken.nl

 

Lees meer over:

de willige dame joop de jong
Deel dit bericht met je vrienden!