woensdag 21 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Politie zangvogeltjes zingen in het Albert Schweitzer Ziekenhuis

18 december 2014

DORDRECHT - Politievrouwen zingen in Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Het Dordtse Politievrouwenkoor “The Blue Voices”, verzorgde woensdagavond 17 december een optreden in de centrale hal van het Albert Schweitzer ziekenhuis een concert voor patiënten, bezoekers en personeel.

The Blue Voices is een enthousiast vrouwenkoor van de politie in de regio Dordrecht en bestaat sinds 2003.

Het koor heeft al vele optredens achter de rug in bejaarden- en verzorgingstehuizen, benefietconcerten en  andere gelegenheden. Het repertoire bestaat uit kerstliederen, gospelsongs en populaire medleys.

Foto's: Pieter van den Berg.

Lees meer over:

politie asz
Deel dit bericht met je vrienden!