donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Marco Boogers neemt de leiding in verkiezing Dordtenaar van het jaar 2014

13 december 2014

DORDRECHT - Met veertig ent van de stemmen gaat MARCO BOOGERS in het weekeinde aan kop bij de verkiezing Dordtenaar van het Jaar. Het gezicht van de eredivisieclub Dordrecht heeft een duidelijke voorsprong op artiest NIELSON. Althans zo laat een stand op internet zien. Meer dan tweeduizend hebben zondagmiddag rond 14 uur al gestemd.

Dordrecht kan nog even stemmen via de website van de krant en op andere manieren. Enkele kandidaten hebben gevraagd juist op anderen te stemmen. Het aardige is dat Dordrecht dus met voetbal gewoon op één kan staan. Voor de fans, die hun ploeg graag de laatste plek zien verlaten in de eredivisie, een stimulans.

Marco Boogers

Technisch directeur van FC Dordrecht die er ondanks de op-een-na laagste begroting van het betaalde voetbal in slaagde de lokale trots dit jaar te laten promoveren naar de eredivisie. Boogers wordt geroemd omdat hij goedkoop goede spelers weet te strikken.

 

Lees meer over:

verkiezing marco boogers
Deel dit bericht met je vrienden!