zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

Zondag selectie SC Emma wederom op trainingskamp naar Valencia

11 december 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De zondag selectie gaat van 7 Januari 2015 t/m 12 Januari 2015 wederom op trainingskamp naar Valencia in Spanje.

Afgelopen januari 2014  is het ze zo goed bevallen dat de jongens dit jaar keihard hebben gespaard om wederom naar dezelfde locatie te vliegen om zich voor te bereiden op de ongetwijfeld zware 2e seizoenshelft.

De zondag selectie is deze keer ook zowaar vergezeld van supporters, Ton van Eijsden (Sponsorzaken), Egon Bergmans (Trainer A1 en volgend seizoen hoofdtrainer van de zondagselectie) en John van Slooten (secretaris+webmaster) zullen deze keer ook de reis mee maken naar Valencia.

Uiteraard zullen ze vanuit Spanje iedereen op de hoogte houden.

Lees meer over:

voetbal sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!