maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

"Siersteentjes in Scheffersplein kunnen mensen laten struikelen"

9 december 2014

DORDRECHT - De siersteentjes in het gerenoveerde Scheffersplein in Dordrecht liggen scheef. Mensen kunnen erover struikelen. Ad De Dordtenaar meldt dat de gemeente de aannemer aansprakelijk wil gaan stellen, waarmee een bedrag van een kwart miljoen euro is gemoeid. In de uitzending van RTV Dordrecht over het probleem worden geen bedragen genoemd door projectleider Marla Beringer en zij sluit ook klein herstel nog niet uit.

Het plein, dat in een feite een brug over de Voorstraats-haven is, is ook het terrassenplein van de stad.

Volgens projectleider Marla Beringer wil de gemeente in goed overleg met de gebruikers van het plein, met name de horeca, naar oplossingen zoeken. Het kan wellicht een klein herstel zijn om de struikelstenen weg te halen. Voor de camera van RTV Dordrecht loopt zij verder niet vooruit op het overleg met de aannemer.

AD De Dordtenaar gaat trouwens woensdag verder met de blunder rondom de sierstenen Scheffersplein, zo twittert nieuws chef Bram Verbrugge. Hij kondigt alvast een bomvolle (nieuws) krant aan.

Lees meer over:

scheffersplein Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!