vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Woensdag 3 december eerste paal voor 24 woningen op Stadswerven Dordrecht

1 december 2014

DORDRECHT - Wethouder Piet Sleeking (Beter voor Dordt) spreekt op twitter over een bijzondere week, die er voor Dordrecht aankomt. De eerste paal wordt geslagen voor de eerste 24 woningen op Stadswerven.

Sleeking in twitter bericht:

Wordt n bijzondere week met de start bouw eerste woningen Dordrecht & veel positieve reacties op komst historische Kraan.

Woensdag 3 december 15.00: eerste paal woningen Stadswerven (bericht gemeente)

Ontwikkelingscombinatie Stadswerven ((AM, Dura Vermeer en J.P. van Eesteren)) begint woensdag 3 december met de bouw van de eerste 24 woningen op Stadswerven in Dordrecht. Wethouder Piet Sleeking slaat om 15.30 samen met kopers de eerste paal. Het gezelschap vertrekt om 15.00 per boot vanaf de halte van de waterbus bij het parkeerterrein naast de Ark van Noach.

 

 


 

Deel dit bericht met je vrienden!