zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Stuur een kerstkaart aan cliënten van de Hoop Dordrecht

23 november 2014

DORDRECHT - Een kaart ter bemoediging en je dient ook het goede doel. Deze actie zet de Hoop GGZ weer op touw. Een groet voor cliënten van de Hoop is een teken van meeleven dat wordt gewaardeerd, aldus het centrum dat volgend jaar het veertig jarig bestaan zal vieren. Toen begon het klein in Hofje de Hoop aan de Spuiweg na een informatieavond over de gevaren van drugs in de Wilhelminakerk in Dordrechtt.

Inmiddels is de Hoop een begrip in Dordrecht en ver daarbuiten:

Info de Hoop:

Hartelijk welkom op deze website. Via de site kunt u een kerstgroet te sturen naar cliënten van De Hoop. We hopen dat u ook dit jaar weer veel cliënten blij maakt met uw groet.

Veel cliënten hebben het moeilijk rond de feestdagen. Ze missen hun familie en vrienden en de feestelijkheden roepen herinneringen op aan hun verslavingsverleden. In deze moeilijke tijd kunt u hen bemoedigen door een kerstkaartje te sturen! Op deze website kunt u online een persoonlijke kaart maken, beschrijven en versturen.

De kaart wordt gedrukt door De Hoop Grafisch Centrum, een van de plekken waar cliënten van De Hoop werkervaring opdoen. Het kost €2,- om een kaart te maken. Hiervan komt €1,50 ten goede aan een maaltijd voor het Inloophuis De Hoop.

U kunt ook alleen een aantal namen van cliënten aanvragen. Deze zullen naar u worden gemaild, zodat u uw eigen kaarten naar hen kunt verzenden.

 

Lees meer over:

de hoop kerstkaart
Deel dit bericht met je vrienden!