dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Bij Hockeyclub DMHC Dordrecht zijn senioren meer dan welkom

19 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het aantal leden van Hockeyclub DMHC groeit nog steeds door de grote toename van jeugdleden, maar de club zou het zo leuk vinden nieuwe senioren welkom te kunnen heten. Want sporten is goed voor jong én oud.

Voor senioren zijn er verschillende mogelijkheden ’s avonds, maar ook overdag kan er bij DMHC aan de Schenkeldijk getraind worden. Iedere dinsdag is er namelijk van 09.00 tot 10.00 uur een Trimhockeygroep voor dames en van 10.30 tot 11.30 uur een trainingsgroep Fithockey voor mannen en vrouwen vanaf vijftig jaar.

Bij trimhockey wordt er aan de conditie + hockeytechniek gewerkt en aan het eind van de training nog een onderling partijtje gespeeld.
Bij fithockey wordt hockey gespeeld met een zachte bal en een kunststof knots met aan het uiteinde een raakvlak van foam waarmee de bal geslagen wordt. Dit maakt het veilig en toegankelijk.

Geïnteresseerden, met of zonder hockeyervaring, kunnen vrijblijvend een aantal keer op dinsdag mee trainen dus kom eens kennis maken met trimhockey of fithockey.  

Voor meer informatie over DMHC of andere trainingsmogelijkheden zie www.dmhc.nl of voor specifieke vragen kan een mailtje gestuurd worden naar fithockey@dmhc.nl.

Over Hockeyclub DMHC
Hockeyclub DMHC, opgericht in september 1925, is een familieclub voor jong en oud. De club heeft een enorme groei doorgemaakt en is nu met 1.000 leden de grootste hockeyclub van regio Zuid-Holland Zuid. De club beschikt over 4 hockeyvelden, waaronder – als enige club in de regio – twee moderne semi-watervelden.

Velen hebben bij Hockeyclub DMHC hun eerste hockeyervaring opgedaan en hebben vele jaren bij deze club gespeeld, waaronder Herman Kruis, de voormalige trainer van Dames 1 Hockeyclub Den Bosch en voormalig bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam.

Lees meer over:

senioren hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!