woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

Walter Bak per 1 januari nieuwe directeur Drechtwerk

19 november 2014

DRECHTSTEDEN - Het Algemeen Bestuur van Drechtwerk heeft Walter Bak per 1 januari 2015 benoemd tot directeur van Drechtwerk. De nieuwe directeur heeft als belangrijkste opdrachten om het huidige leerbedrijf om te vormen tot een participatiebedrijf met als doel zoveel mogelijk mensen mee te laten doen aan de samenleving, Daarnaast gaat hij aan de slag met de samenwerking tussen de werkbedrijven van Drechtwerk en het bedrijfsleven. Deze opdrachten moeten in 2016 zijn afgerond.

Walter Bak (44) is momenteel werkzaam bij de Sociale Dienst Drechtsteden. Hij werkt hier sinds 2010 en heeft verschillende managementfuncties bekleed. Bak volgt Joop Hylkema op die sinds januari 2014 directeur ad interim was.

Bij Drechtwerk, de Socia!e Werkvoorziening Drechtsteden, werken ongeveer 1700 medewerkers. Drechtwerk zit midden in een veranderingsproces omdat ook in dit bedrijf bezuinigingen doorgevoerd moeten worden. Een van die veranderingen is dat per 2015 het detacheringsbedrijf DrechtwerkPersoneel ondergebracht gaat worden bij de Sociale Dienst Drechtsteden.
 

Deel dit bericht met je vrienden!