donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Opening ASVZ locatie Neptunuslaan

17 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op vrijdag 14 november 2014 zijn de woningen en het dagcentrum van ASVZ aan de Neptunuslaan in Dordrecht officieel geopend.
 
De genodigden kregen de gelegenheid om een kijkje te nemen in een van de woningen. Daarna spraken achtereenvolgens mevr. Lambrechts, wethouder Zorg en Welzijn, en dhr. Schippers, directeur Projectontwikkeling Dudok, de aanwezigen toe.

Wim Kos, raad van bestuur ASVZ, nam als laatste het woord en verrichtte, samen met twee cliënten de openingshandeling. Zij knipten het lint door voor de ingang van de winkel, die daarmee ook officieel geopend was. Vanaf 16.00 uur zorgde artiest Jannes voor een spetterend optreden.

Locatie ASVZ Neptunuslaan in de wijk Sterrenburg is gebouwd op de plaats waar vroeger de Hervormde Morgensterkerk stond. Deze werd enkele jaren geleden gesloopt.

Op locatie Neptunuslaan wonen en werken nu mensen met een verstandelijke beperking. Zij krijgen hierbij ondersteuning van ASVZ, organisatie voor zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!