donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Lancering Dordrecht in the house bij DrechtstadFM

13 november 2014

DORDRECHT - Aanstaande vrijdag 14 november wordt bij DrechtstadFM het boek Dordrecht in the house gepresenteerd. Dit boek, geschreven door Ronald Tukker vertelt het verhaal achter de rijke house cultuur in Dordrecht. In een speciaal programma met vele gasten in de studio wordt gesproken over verleden, heden en toekomst van house in Dordrecht. Het programma start om 21:00.

Gasten die langskomen zijn onder andere René van der Weijde (Atlantic Ocean), Guido Pernet (Human Resource) en The Partypeople. Met hen wordt gesproken over het boek en de rol van house muziek in Dordrecht. En uiteraard zullen ze hun mixvaardigheden demonstreren.

Dordrecht heeft een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van house in Nederland en vele beroemde dj’s en producers komen uit Dordrecht. Ook DrechtstadFM besteedt nog steeds veel aandacht aan moderne vormen van dance muziek. We zijn daarom ook vereerd dat wij de officiële presentatie van Dordrecht in the house kunnen doen. Op 20 december wordt een feest gehouden ter ere van de lancering van het boek in het Dolhuis. Dit zal integraal uitgezonden worden op DrechtstadFM.

Lees meer over:

drechtstadfm house dance music
Deel dit bericht met je vrienden!