donderdag 4 maart 2021

Alles over Dordrecht

Vier het sinterklaasfeest in een deftig huis: 'Zet je schoen in Huis Van Gijn'

12 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vind jij het leuk om in een deftig huis je schoen te zetten en ben je nog geen 9 jaar? Kom dan op woensdag 19 november naar het sinterklaasfeest in Huis Van Gijn. Vergeet niet een schoen mee te nemen.

Ooit vierden de rijke bewoners, meneer en mevrouw Van Gijn, in dit grote huis ook sinterklaas en gooiden Sint en zijn pieten er door de schoorsteen spannende cadeautjes.

Nu mag jij er je schoen zetten en brengt een chique dame, mevrouw Van Standt, je naar de speelgoedzolder. Daar droom je te midden van al dat speelgoed weg bij een sfeervol en spannend sinterklaasverhaal. En terwijl jij wegdroomt, gebeurt er ondertussen van alles in het grote huis. Komt Sinterklaas misschien even langs?  Is Zwarte Piet in één van de vele kamers op zoek naar jou? Of zit er misschien iets in je schoen? Op al deze vragen krijg je een antwoord als je je snel opgeeft.

Woensdag 19 november l 14.00- 15.30 uur l Huis Van Gijn l t/m 8 jaar l  € 2,50 l aanmelden: www.huisvangijn.nl/tickets

Deel dit bericht met je vrienden!