donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Week van de Spiritualiteit ook in de Merwelanden

7 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - 'Stil staan bij wat je beweegt'. Dat is de titel van een bijzondere Week van de Spiritualiteit die in De Merwelanden wordt gehouden. In het kader van deze themaweek vinden van 10 tot en met 16 november allerlei inspirerende activiteiten plaats die deelnemers mogelijk even stil doen staan bij wat hen in beweging zet. Wat is jouw passie? Wat geeft zin en betekenis aan je leven?

De activiteiten zijn bedoeld om deelnemers bij die vragen stil te doen staan en op een leuke en ontspannen manier bij zichzelf 'naar binnen te laten kijken'. De activiteiten bestaan uit een filmavond, een stiltewandeling en workshops schilderen, boetseren, schrijven en mediteren. De Week van de Spiritualiteit wordt georganiseerd voor alle bewoners, cliënten, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers van De Merwelanden.

 

Deel dit bericht met je vrienden!