zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

De Hoop start 40-jarig jubileum met zangavond in de Grote Kerk

6 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Stichting De Hoop bestaat in 2015 veertig jaar. Als aftrap van het jubileumjaar vindt op 15 november a.s. een koor-en samenzangavond plaats in de Grote Kerk van Dordrecht. De avond wordt verzorgd door christelijk gemend koor 'Praise Him' en het Hollands Christelijk Mannenkoor uit
Berkel en Rodenrijs, onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart. De organist is Arjan Breukhoven.

Er is veel ruimte voor samenzang en ook verlenen enkele solisten hun medewerking. De zangavond, die begint om 20:00 uur, is gratis toegankelijk. Er zal worden gecollecteerd voor De Hoop. De Hoop luidt het jubileum in met lofliederen aan de Here God.

Tijdens het concert met het thema ‘Dankbaar’ wordt teruggekeken op het verleden en met verwachting uitgezien naar de toekomst. Jaap de Gruijter, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Hoop, zal op de avond kort spreken, evenals Teun Stortenbeker, de voormalige bestuurder. Aanvang: 20:00 uur, toegang gratis – collecte voor Stichting De Hoop.

Deel dit bericht met je vrienden!