dinsdag 22 september 2020

Alles over Dordrecht

Lawrence Kuys (keeper Zo1 Emma) voorlopig uitgeschakeld

22 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Lawrence Kuys, goalkeeper van de Zo1 is voorlopig uitgeschakeld.

Na de schop tegen zijn kuit die Lawrence gisteren in de 2e helft kreeg tegen Irene'58 (uitslag 3-3) werd Kuys toch nog opgelapt door verzorger en verzorgster Cor en Nicky en kon de wedstrijd nog met veel pijn uitspelen.

Afgelopen nacht is Lawrence in het ziekenhuis geopereerd omdat de kuit ontzettend dik was geworden en hij niet meer kon lopen. Lawrence zijn been is aan 2 kanten open gesneden, door een spierscheuring in de kuit en inwendige bloeding zaten spieren en zenuwen beklemd.

Lawrence veel sterkte en hopelijk geneest het snel en zien we je snel weer in de goal.

Lees meer over:

voetbal sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!