maandag 8 maart 2021

Alles over Dordrecht

25 jaar verse oliebollen bij de Dordtsche Gebakkraam

21 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zaterdag 25 oktober viert de Dordtsche Gebakkraam haar 25 jarig jubileum. De hele dag zijn er jubileumaanbiedingen en 's middags tussen 12.00 uur en 16.00 uur worden de klanten getrakteerd onder het genot van koffie of thee op kleine oliebollen of appelbeignets terwijl de kinderen geschminkt kunnen worden.

Sinds 1989 verkopen George en Helen Reemer oliebollen in de Stadspolders/Oudelandshoek, in het begin op het Suze Groeneweg erf en sinds 1995 op het van Eesterenplein bij winkelcentrum Bieshof. En dus al 25 jaar verkopen zij heerlijke oliebollen, krentenbollen, appelflappen, appelbeignets maar is er ook een grote keuze in specialiteitbollen, dat zijn bollen gevuld met bijvoorbeeld berliner, rum rozijnen, chocolade en voor de hartige trek gevuld met ham en kaas. Ook voor grote bestellingen voor bijvoorbeeld oud- en nieuwjaars-recepties kunt u bij de Dordtsche Gebakkraam terecht en vele bedrijven doen dat al jaren.  Toch blijven George en Helen nieuwe ideeën uitvinden, zo zijn er al jaren high tea oliebollen te bestellen en sinds vorig jaar zijn er heuse geboortebollen aan het assortiment toegevoegd. Dit jaar, als jubileumbol, doet de nutellabol zijn intrede.

De oliebollenkraam staat tot en met zaterdag 31 januari op het Van Eesterenplein. Een lekkere traktatie halen kan op maandag van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur, woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot en met 19.00 en op zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur. Wilt u meer weten over de Dordtsche Gebakkraam , bezoek dan de website www.dordtschegebakkraam.nl of like de pagina op facebook (www.facebook.com/Dordtsche Gebakkraam)


 

Deel dit bericht met je vrienden!