zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Herinrichting bibliotheek Stadspolders in November

17 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op basis van eerdere afspraken met de gemeente Dordrecht is besloten de dienstverlening van de bibliotheek in Dordrecht anders te organiseren. In het kader daarvan wordt bibliotheek Stadspolders verbouwd. De noodzaak hiertoe is groot, de inrichting en ICT infrastructuur van deze bibliotheek is verouderd en wordt aangepast aan de huidige eisen.

Om de bezoeker na de verbouwing optimaal te bedienen, wordt de bibliotheek tegelijkertijd met een nieuwe retailformule ingericht. Met dit winkelconcept wil de Bibliotheek AanZet zowel de gerichte zoeker als de snuffelaar optimaal bedienen. Het assortiment, de presentatie ervan, de klantbenadering: in alles ervaart de bezoeker de wereld van de nieuwe bibliotheek.

Bibliotheek Stadspolders gaat vanwege de verbouwing vier weken dicht, namelijk van 6 november tot en met 5 december. Iedereen is in deze periode van harte welkom in alle andere vestigingen van de Bibliotheek AanZet. In Dordrecht zijn dat Centrale Bibliotheek, bibliotheek Crabbehof, bibliotheek Dubbeldam en servicepunt Sterrenburg.

Lees meer over:

bibliotheek Stadspolders
Deel dit bericht met je vrienden!