donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe Fairtrade Winkelroute Dordrecht is uit

16 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Fairtrade Winkelroute is een leuke winkelroute die langs verschillende kledingwinkels, giftshops en horecazaken voert in het centrum van Dordrecht waar allerlei eerlijke & kwalitatieve producten te koop zijn. Er is een nieuwe versie uit van deze route.

De Fairtrade Winkelroute is ontwikkeld door Fairtrade Gemeente Dordrecht i.s.m. het VVV Dordrecht. Uiteraard zijn er voldoende winkels en horecazaken in Dordrecht waar consumenten gezellig kunnen winkelen. Met deze route wil Fairtrade Gemeente Dordrecht consumenten op weg helpen om tijdens het shoppen ook eens te letten op een fairtrade product. En eigenlijk is het makkelijker dan mensen wellicht denken. In de winkelroute staan alleen al in het centrum 20 verschillende winkels en horecazaken die fairtrade producten aanbieden, van kleding, ijs, chocola tot aan koffie. Producten die zowel de koper als de maker een goed gevoel geven.

De folder is verkrijgbaar bij VVV | intree Dordrecht, Spuiboulevard 99 in Dordrecht of bekijk de folder online.

Lees meer over:

gemeente winkels fairtrade
Deel dit bericht met je vrienden!