zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Politie waarschuwt voor diefstal van Brandstof

14 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Politie waarschuwt ondernemers voor diefstallen van brandstof binnen het industriegebied Dordrecht West. Hierbij wordt onder andere uit geparkeerde vrachtwagens en landbouwvoertuigen de diesel uit de brandstoftank weggenomen.

Het advies is om voertuigen niet onbeheerd op de openbare weg te parkeren maar op eigen en/of beveiligd terrein. Tevens is het belangrijk dat u op uw terrein verdachte personen snel kunt signaleren. Dit is onder andere mogelijk via bewegingsdetectie en camera beveiliging.

Indien u bent aangesloten bij een particuliere alarmcentrale is het tevens mogelijk om uw camera s te koppelen aan Liveview. Hierdoor kan de pakkans worden vergroot. De politie kan dan, bij een incident op uw bedrijf, live met uw beveiligingscamera s meekijken en hierop actie ondernemen.

Politie Nederland.

Deel dit bericht met je vrienden!