dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Dordrecht

In Memoriam Rudi Giskes

14 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Voor wijkkrant 'De Poorter' werd onderstaand In Memoriam geschreven:

"Tot onze ontsteltenis is Rudi Giskes zondagavond 12 oktober 2014 geheel onverwacht overleden. Hij was nog maar kort aangetreden als hoofdredacteur van DE POORTER en vervulde die functie serieus, met groot enthousiasme en veel plezier. Had nog de nodige ideeën voor DE POORTER.

Hij was een heel serieuze, punctuele werker (had bij de Drechtsteden als ambtenaar gewerkt) een goede stilist, kon scherp problemen analyseren, was een diplomatiek onderhandelaar, stond op zijn strepen als het nodig was. Maar hij was ook meelevend, geestig, vrolijk, en ondernemend: een fervente wandelaar. Hield van Bach en Jazz, van stripboeken en Paulo Coelho. Rudi was zeer betrokken bij de Oud Katholieke Kerk, en ook bij Bulgarije (hij organiseerde er wandeltochten en was een periode voorzitter van de Stichting Oost Europa Projecten).

Het is niet te geloven, ik ben het écht., schreef hij 11 oktober bij het bijgaand getekende portret op zijn drukke facebookpagina."

Wij zullen hem heel hard missen.

Redactie Poorter

Lees meer over:

Wijkkrant poorter
Deel dit bericht met je vrienden!