zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Happy Meal Guinness World Records bij McDonald's Dordrecht

9 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het nieuwe Happy Meal programma van McDonald’s Dordrecht-Noord en Dordrecht-Centrum staat volledig in het teken van Guinness World Records. Guinness World Records is wereldwijd bekend voor het leveren van record brekende feiten en prestaties en enorm populair bij kinderen. Guinness World Records bij McDonald’s inspireert kinderen en families om buitengewone dingen te doen, kinderen worden aangemoedigd records te verbreken.

Online via guinnessworldrecords.com/happymeal kunnen kinderen één van de acht bestaande Guinness World Records verbreken met de exclusieve Happy Meal premiums. Ouders dienen hun kind online te registreren en de video van de recordpoging te uploaden. Daarnaast is er ook een digitaal boek te vinden op happystudio.com. Hiermee maken kinderen kennis met de wonderlijke wereld van Guinness World Records. Feiten en records worden tot leven gebracht op een leuke en interessante manier met geluiden en beweging.

Interactieve digitale boeken
Bij ieder Happy Meal programma geven we kinderen de kans om via happystudio.com een gratis interactief boek op hun Apple of Android smartphones en tablets te downloaden. De boeken zijn ook beschikbaar op happystudio.com. Zo kunnen zij foto’s vergroten, geluidsfragmenten afspelen, animaties bekijken, foto’s verplaatsen en nog veel meer. Deze boeken zijn ontwikkeld in samenwerking met Dorling Kindersley, een wereldwijde en veel bekroonde uitgever. Probeer de interactieve digitale boeken zelf eens door de QR-code te scannen.

Herfstvakantie
In de Herfstvakantie worden er in McDonald’s Dordrecht-Noord diverse binnen en buiten kinderactiviteiten georganiseerd rondom het thema “Verbreek jij alle records?” Zie voor de actuele activiteiten www.mcdonaldsdordrechtnoord.nl. Deze actie loopt van 9 oktober tot 12 november 2014.

Lees meer over:

kinderen mcdonalds happy meal
Deel dit bericht met je vrienden!