donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Man overvalt pizzeria aan het Van Oldenbarneveltplein

9 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Een ongeveer 25-jarige man met een bijzonder wit gezicht overviel woensdagavond 8 oktober rond 20:00 een pizzeria aan het Van Oldenbarnveltplein in Dordrecht. Hij bedreigde personeel met een vuurwapen.

De man, die een zwarte jas met capuchon en een spijkerbroek droeg, nam de kassalade mee en rende de pizzeria uit. Getuigen zagen de man wegrennen in de richting van de Talmaweg. De overvaller is ongeveer 1.90m lang.

Politieagenten troffen even later in de omgeving de kassalade met een deel van de buit aan. Heeft u meer informatie over de overval of was u getuige? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Deel dit bericht met je vrienden!