zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

World Hockey League voor kids bij hockeyclub DMHC in Dordrecht

8 oktober 2014

DORDRECHT - Afgelopen september is hockeyvereniging DMHC gestart met de DMHC World Hockey League voor de kinderen van de hockeyschool. De hockeyschool is bedoeld voor kinderen van 6 en 7 jaar om de basistechnieken van de hockeysport te leren.

Eens in de drie weken kunnen ze in onderlinge wedstrijdjes laten zien wat ze tot dan toe hebben geleerd. Ze krijgen een t-shirtje aan van één van de top-hockeylanden in de wereld: Nederland, Duitsland, Argentinië, Nieuw-Zeeland, Australië, India, België of Zuid-Afrika. In kleine wedstrijdjes van drie tegen drie op een achtste deel van een veld spelen ze wedstrijdjes van tien minuten.

Komende zaterdag 11 oktober is het weer zover. De kinderen beginnen om 9.00 uur op veld 1 (voor het DMHC-clubgebouw aan de Schenkeldijk) met een warming up. Daarna worden de teams gemaakt en komen ze als echte hockeyprofs het veld op voor hun wedstrijden. Geweldig om te zien en iedereen is van harte welkom!

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!