woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Laura's Dance derde op Nederlands Kampioenschap

6 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Laura’s Dance had zondag 5 oktober 2014 in Zwolle een Nederlands Kampioenschap. Dit waren wedstrijden bij Soneo die hoge kwaliteiten kent binnen de danssport. Laura’s Dance werd geplaatst met de prachtige dans Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij in het onderdeel jazzdance. In de avond was de prijsuitreiking en werd deze groep, 18 jaar en ouder 3-de van Nederland.

Dat deze dans een succes werd bewezen ze al in juni toen ze ook op een ander dans NK stonden met dezelfde dans. En tevens zijn ze afgelopen maand
kort te zien geweest bij het tv. programma de Wereld draait door. Daar lieten ze meerdere fragmenten zien van Claudia de Breij waarbij benadrukt werd: de mooiste boeketten hebben we samengesteld. Dit team kwam daarbij in beeld. De afgelopen 10 jaar zijn gebruikt voor het  inrichten van de groepen.
De doelstellingen voor de komende jaren zijn volledig ingepland en Laura’s Dance is nog lang niet klaar met alle ontwikkelingen.

Laura heeft veel netwerken opgebouwd en wordt steeds vaker benaderd voor activiteiten, ook in de professionele wereld. Dat geeft kracht.
Er zijn nog enkele plekjes binnen de recreatiegroepen. Vanuit daar kun je geselecteerd worden tot de selectiegroepen. Kom gauw voor een gratis proefles, www.laurasdance.nl.
 

Lees meer over:

nk dansen
Deel dit bericht met je vrienden!