donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Dordrecht Lions verder als ProClass Lions

30 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Van de IJshockey Vereniging 'De Dordrecht Lions'ontvingen we het volgende bericht: "Wij zijn verheugd om mede te kunnen delen dat de ijshockeyvereniging in Dordrecht een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden. Voor de komende 3 jaar zullen de Dordrecht Lions verder gaan onder de naam ProClass Lions.

Proclass BV is een gerenommeerd bedrijf dat reeds 15 jaar gespecialiseerd is in het ontzorgen van hun klanten op het gebied van technische documentatie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van eigen ontwikkelde oplossingen ProDocs en Docs2Go; ‘overal en altijd actuele documentatie beschikbaar’. (www.proclass.nl).

Proclass was in het afgelopen jaar als sponsor reeds betrokken bij de Lions in de eredivisie. Zij committeert zich voor de komende drie jaar als hoofdsponsor van de ProClass Lions. Hiermee geven wij invulling aan onze gezamenlijke doelstellingen om vanuit ondernemerschap door te groeien.

Met de komst van Proclass BV als hoofdsponsor kan tevens bevestigd worden dat Alexander Jacobs aan de club verbonden blijft. Net als in de afgelopen 2 jaar blijft hij hoofdtrainer van de ProClass Lions, waardoor de continuïteit binnen het trainerschap gewaarborgd is.

De ProClass Lions zijn in afwachting van de invulling van de competitie voor het aankomende seizoen."

 

Lees meer over:

lions ijshockey
Deel dit bericht met je vrienden!