zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Marc Merx nieuwe voorzitter Bibelot

29 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Poppodium Bibelot, dat alweer anderhalf jaar is gevestigd in het Energiehuis, heeft in Marc Merx een nieuwe voorzitter gevonden.

Marc Merx studeerde HEAO Bedrijfsrecht en Personeelsmanagement en daarna rechten aan de Erasmus Universiteit. Marc heeft een ruime beleidsmatige, bestuurlijke en politieke ervaring. Hij was 12 jaar raadslid in de gemeente Dordrecht en is in die periode onder meer commissievoorzitter en vice fractievoorzitter geweest. Ook was hij een aantal jaren bestuurslid van de Hollandse Biesbosch. Nu is hij onafhankelijk extern commissievoorzitter, bestuurslid van de VVD Dordrecht en lid van de klachtencommissie van het meldpunt seksueel misbruik RKK. Marc is werkzaam als hoofd van de afdeling Toezicht van de Kansspelautoriteit.

Ontwikkeling
Directeur David van Wijngaarden stelt: “Met Marc heeft Bibelot een voorzitter die precies is wat Bibelot nodig heeft: ruime ervaring en een groot netwerk. Zijn wijze van leidinggeven is gericht op samenwerking en resultaat. Marc streeft net als ik naar een efficiënte realisatie van inhoudelijke doelstellingen en het optimaliseren van eigen inkomsten, door samenwerking te zoeken en ondernemerschap te tonen.”

Lees meer over:

energiehuis bibelot
Deel dit bericht met je vrienden!