maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Gemeente Dordrecht gaat haar facturen sneller betalen

26 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Deze zomer riep VVD Dordrecht de gemeente op om haar facturen sneller te gaan betalen. De Dordtse liberalen zijn verheugd dat het bestuur van de stad deze ambitie nu heeft omarmt. Vorig jaar werd nog een kwart van de facturen pas na een maand betaald. Het college zegt nu toe dat dit nog voor het eind van dit jaar voor minder dan 10% van de facturen zal gelden.

Daarmee zal Dordrecht in de top 100 komen van gemeenten met een goed betalingsgedrag. „Een sterke stap voor een ondernemers vriendelijke gemeente en goed nieuws voor de ondernemers die zaken doen met onze gemeente”, aldus de Dordtse VVD. „Goede zaak dat de wethouder financiën en de ambtenaren doorpakken op snelle betaling door de gemeente.” Het college zegt in haar antwoord op de schriftelijke vragen van de VVD verder toe dat zij de raad twee keer per jaar een overzicht zal geven van de ontwikkeling rondom de betalingstermijnen.

Lees meer over:

VVD facturen
Deel dit bericht met je vrienden!