donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Wethouder Bert van der Burgt feest en leest bij locatie Kanjers&Co

26 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdag 9 oktober organiseert Bambino Christelijke Kindercentra  een voorleesontbijt in het kader van de christelijke Kinderboekenmaand. Wethouder Bert  van der Burgt schuift gezellig aan tijdens dit feestelijke  ontbijt.

Het voorleesontbijt staat in het teken van de christelijke Kinderboekenmaand. Het thema hiervan is ‘In de wolken’. In de wolken staat voor blijdschap en geluk. Oftewel het is tijd voor een feestje! Wethouder Bert van der Burgt feest tijdens dit voorleesontbijt mee. De wethouder is naar eigen zeggen een fervent voorlezer van Bijbelverhalen aan zijn kleinkinderen. Hier mogen de kinderen van Bambino donderdag 9 oktober van gaan genieten.

Ineke Linssen is directeur van Bambino en vertelt over het positieve effect van verhalen vertellen: “Jonge kinderen zijn dol op verhalen. Ze beleven de verhalen  mee door hun levendige fantasie.  Het vergroot tevens taalbegrip en de woordenschat. Er kan niet genoeg worden voorgelezen, op Bambino en thuis.” De ontwikkeling van het kind heeft bij Bambino Christelijke Kindercentra hoge prioriteit. De taal- en leesontwikkeling maken daarom een groot onderdeel uit van de voorschoolse educatie die Bambino aan de kinderen biedt.

“Er kan niet genoeg worden voorgelezen, op Bambino en thuis.”

In oktober houdt Bambino Open Huis op al haar locaties. Bent u op zoek naar kinderopvang?  U bent van harte welkom om bij de locaties langs te komen. Kijk voor meer informatie op de website: www.bambino-kinderopvang.nl.

Bambino biedt dagopvang en buitenschoolse opvang op verschillende locaties in Dordrecht en heeft een peuterspeelzaal. Er wordt gestreefd naar kwaliteit, plezier, veiligheid en een stimulerende omgeving voor kinderen. Bambino biedt de kinderen liefdevolle zorg en helpt hen in hun persoonlijke ontwikkeling vanuit christelijk perspectief. Zo krijgen ze een sterke basis mee voor hun leven.

Lees meer over:

kinderopvang bambino
Deel dit bericht met je vrienden!