Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Westelijke rijbaan Oranjelaan vanaf 6 oktober weer open

24 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op maandagochtend 6 oktober 2014 gaat de westelijke rijbaan op de Oranjelaan weer open. De huidige verkeershinder op deze weg zal mogelijk nog tot en met vrijdag 10 oktober 2014 aanhouden. Dat heeft te maken met het feit dat de verkeersmaatregelen in delen worden opgeheven. Verkeersregelaars begeleiden zo lang als nodig het doorgaand verkeer.

Het volledig terugbrengen van deze weg in de oorspronkelijke staat neemt zeker een maand in beslag. Ook dat zal enige verkeershinder veroorzaken, omdat hiervoor tijdelijk een rijstrook kan worden afgesloten. Het parkeerverbod op de oostelijke rijbaan van de Oranjelaan blijft voorlopig gelden. Dit is nodig om de herstelwerkzaamheden ongehinderd en veilig te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan het herstellen van de parkeerplaatsen, markeringen en tijdelijke doorsteken.

Meer informatie
Meer informatie over het warmtenet Dordrecht vindt u op www.warmtenetdordrecht.nl. Vragen over de werkzaamheden kunt u per e-mail sturen naar: warmtenetdordrecht@hvcgroep.nl of voorleggen aan de klantenservice van HVC energie, telefoonnummer: 0800 482 3637. Via het e-mailadres kunt u zich tevens aanmelden voor een digitale nieuwsbrief over de werkzaamheden aan het warmtenet Dordrecht.

Lees meer over:

warmtenet oranjelaan
Deel dit bericht met je vrienden!