zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

De Hoop Dordrecht werkt aan kennisinstituut rond geloof en psyche

22 september 2014

DORDRECHT - De Hoop in Dordrecht werkt als christelijke hulpinstelling samen met ELEOS aan een gezamenlijk kennisinstituut dat zich gaat bezighouden met vragen op het gebied van geloof en psyche. Dit meldt het ND.

Het is een actueel onderwerp.

Het instituut staat onder leiding van godsdienstpsycholoog dr. Hanneke Schaap-Jonker, die voor het onderzoek medewerkers van Eleos (geestelijke gezondheidszorg) en De Hoop (verslavingszorg) inschakelt. Het onderzoek dat onder leiding van Schaap plaatsvindt, moet de komende jaren duidelijkheid maken hoe het christelijk geloof het psychisch functioneren beïnvloedt, en wat psychische problemen voor effect hebben ...

Lees meer over:

de hoop kennis instituut
Deel dit bericht met je vrienden!