zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

Route 169: samen naar duurzaam bereikbare Drechtsteden

19 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Op donderdag 9 oktober 2014 vindt in DordtYart het event Route169 plaats. Tijdens Route 169 gaan werkgevers en overheden in gesprek over duurzaam bereikbare Drechtsteden. Ook kunnen bezoekers op een beursvloer terecht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit, zijn er workshops en is er volop mogelijkheid om te netwerken.
 
Route169 bestaat uit twee delen. Van 14.30 tot 16.00 uur spreken vertegenwoordigers vanuit de overheid en werkgevers uit de Drechtsteden over de ambitie van duurzaam bereikbare Drechtsteden. Vervolgens is er van 16.00 tot 19.00 uur een beurs en kunnen bezoekers netwerken en deelnemen aan workshops. Op de beurs is iedereen welkom en kunt u vrij binnenlopen. Voor het eerste gedeelte met sprekers is echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich vooraf aanmelden.
 
Op de beurs tijdens het tweede gedeelte van Route169 presenteren organisaties zich die oplossingen aanbieden op het gebied van duurzame mobiliteit. Denk aan onderwerpen als fietsstimulering, vervoer over water, parkeeroplossingen en tijd- en plaats onafhankelijk werken.
 
Meer weten over Route 169? Neem een kijkje op www.route169.nl.
 
Route 169 – samen naar duurzaam bereikbare Drechtsteden
Organisatie: Drechtsteden en Vaartmakers, met ondersteuning vanuit Werkgevers Drechtsteden.

Datum: 9 oktober 2014
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: DordtYart | Maasstraat 11 | 3313 CR Dordrecht

Programma
14.30 - 16.00 Sprekers en interactie
16.00 - 19.00 Workshops, beurs en netwerken

Sprekers
Ingrid de Bondt (Gedeputeerde Provincie Zuid-Holland)
Henk Mirck (Regionaal portefeuillehouder)

Dagvoorzitter: Johan Cahuzak

Toegang: Gratis

Lees meer over:

drechtsteden dordtyart
Deel dit bericht met je vrienden!