donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Bambino zet haar pedagogisch medewerkers het in zonnetje

19 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vandaag zet Bambino Christelijke Kindercentra haar pedagogisch medewerkers in het zonnetje. Directeur Ineke Linssen vertelt enthousiast over deze dag: “Samen met de ouders hebben we de pedagogisch medewerkers verwend met een heerlijke traktatie en een presentje. Maar het allerbelangrijkste is dat we ze hebben verteld dat we blij met ze zijn.”

In oktober houdt Bambino Open Huis op al haar locaties. Bent u op zoek naar kinderopvang? U bent van harte welkom om bij de locaties langs te komen. Kijk voor meer informatie op de website: www.bambino-kinderopvang.nl .

Lees meer over:

kinderopvang bambino
Deel dit bericht met je vrienden!