zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Cultuursafari in het Energiehuis

16 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Cultuursafari is een CKV (Culturele en Kunstzinnige Vorminig) kennismakingsproject waarbij bovenbouwleerlingen uit de regio maar liefst zeven! culturele instellingen in Dordrecht bezoeken. Op 16 en 17 september bezoeken de 600 leerlingen met de safari ook het Energiehuis! Opgeven is helaas niet meer mogelijk.

Kennismaken
Samen met de drie andere culturele instellingen heeft het Energiehuis een enerverend en uitnodigend programma samengesteld om de leerlingen kennis te laten maken het culturele aanbod in Dordrecht.

Programma
Het Energiehuis herbergt maar liefst vier van de zeven culturele instellingen op het programma van de safari. In het dagprogramma  wonen de leerlingen een popconcert van poppodium Bibelot bij, via Kunstmin krijgen zij een voorstelling te zien, Tobe cultuurcentrum biedt een muzikale workshop aan en DordtYart laat de leerlingen kunst, wetenscha en techniek ervaren.
Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl.

Lees meer over:

energiehuis ckv bibelot
Deel dit bericht met je vrienden!