zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Hockeyclub DMHC Dordrecht professionaliseert keeperstrainingen met inzet keeper Nederlands hockeyte

11 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdag 10 september was de start van de keepersschool bij Hockeyclub DMHC die met ingang van dit seizoen gebruik gaat maken van Goalieworks, de keepersopleiding van Pirmin Blaak.

Alle keep(st)ers van DMHC waren benieuwd naar de andere opzet van de trainingen, maar verheugden zich er natuurlijk ook op dat Pirmin Blaak, één van Nederlands beste hockeykeepers, naar de Dordtse hockeyvelden aan de Schenkeldijk zou komen.

Het feit dat Pirmin Blaak bij Heren 1 van Hockeyclub Rotterdam keept en de 2e keeper is van het Nederlands hockeyteam zorgde ervoor dat alle keep(st)ers bij de eerste training probeerden meteen iets op te steken of te verbeteren!  

Over Hockeyclub DMHC
Hockeyclub DMHC, opgericht in september 1925, heeft een enorme groei doorgemaakt en is nu met 1.000 leden de grootste hockeyclub van regio Zuid-Holland Zuid. De club beschikt over 4 hockeyvelden, waaronder – als enige club in de regio – twee moderne semi-watervelden.
Velen hebben bij Hockeyclub DMHC hun eerste hockeyervaring opgedaan en hebben vele jaren bij deze club gespeeld, waaronder Herman Kruis, de voormalige trainer van Dames 1 Hockeyclub Den Bosch en voormalig bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam.

Foto: © DMHC / Aiji Kley

Lees meer over:

hockey keeper dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!