maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Coffeelicious aan de Wijnstraat Nummer 1 in de jaarlijkse Koffie Top 100

9 september 2014

DORDRECHT - Maandagavond zijn na maanden van bezoeken en proeven de prijzen uitgereikt aan de 100 beste koffiezaken in Nederland. En Coffeelicious aan de Wijnstraat in Dordrecht is dit jaar nummer 1 geworden. Na een elfde plaats vorig jaar, 9 maanden nadat de zaak is open gegaan heeft Fiona en haar team dit jaar de top plek verovert in de Koffie top 100. Een geweldige prestatie.

De afgelopen maanden hebben tientallen mysterie visitors en koffieprofessionals honderden koffieserverende bedrijven bezocht in heel Nederland met als doel om de opvolger van the Village in Utrecht te vinden.  Vanavond is in Maarsen voor de derde keer deze top bekend gemaakt. Dus Coffeelicious is de 3e winnaar van deze hele bijzondere prijs. Daar zijn heel wat bezoeken aan vooraf gegaan.  Deze bezoeken gaan in zijn geheel over de gastvrijheid, maar vooral over de kwaliteit van de koffie en hoe de koffie gezet is en hoe het geserveerd is. De kleinste verschillen kunnen grote gevolgen hebben, de melk te koud, je molen niet goed afgesteld hebben het kan van alles zijn.  En daarnaast moet de kwaliteit constant zijn. En dat is het bij het team van Coffeelious. De koffiezaken kunnen zich zelf niet opgeven voor deze wedstrijd maar dat doen de koffiebranders, dus de experts op gebied van koffie nomineren de zaken.
Dus in Dordrecht kunnen we genieten van geweldige koffie, maar dat wisten we al wel, maar dat is nu ook bevestigd door deze  geweldige 1e plek. Dordrecht zal hierdoor een extra stroom bezoekers krijgen.

Lees meer over:

wijnstraat coffeelicious
Deel dit bericht met je vrienden!