zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

McStudiebeurs: Sanne Clement uit Dordrecht beloond met 1 jaar collegegeld

5 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Sanne Clement uit Dordrecht is maandagavond beloond met de McStudiebeurs, ter waarde van een jaar collegegeld. S

amen met veertien andere getalenteerde McDonald´s medewerkers ontving zij de beurs voor haar ingezonden essay, dat de medewerkster van McDonald’s Dordrecht Centrum schreef over een onderwerp gerelateerd aan McDonald’s.

Met de beurs ondersteunt het bedrijf talent en ambitie van haar medewerkers. Deze uitreiking heeft voor McDonald´s een extra feestelijk tintje, omdat het bedrijf in 8 jaar tijd meer dan 100 McStudiebeurzen heeft uitgereikt.

“We hechten er zeer veel waarde aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dit kan binnen ons bedrijf door de ervaring en vaardigheden die je opdoet in je werk, maar ook daarbuiten.

Met de McStudiebeurs willen we onze medewerkers stimuleren om zich ook in hun studie te blijven ontwikkelen. Natuurlijk willen we toptalent behouden binnen de organisatie, maar het staat de winnaars vrij om na hun studie elders aan de slag te gaan,” aldus Jo Sempels,

Algemeen Directeur McDonald’s Nederland. “Bovendien wordt de McStudiebeurs steeds belangrijker. Door de aanpassingen in de basisbeurs krijgen studenten het de komende jaren financieel waarschijnlijk een stuk moeilijker.”

Uit alle inzendingen zijn vijftien winnaars geselecteerd. Om mee te doen schreven deelnemers een essay over een onderwerp gerelateerd aan het werk bij McDonald’s.

Deelnemers werden vrijgelaten in hun benadering, wat volgens Jo Sempels “tot veel frisse en waardevolle nieuwe inzichten heeft geleid”. De vijftien winnaars werken bij McDonald’s restaurants verspreid over heel Nederland.

Bovenste foto: Sanne Clement uit Dordrecht beloond met de McStudiebeurs, ter waarde van één jaar collegegeld.
Onderste foto: Vijftien McDonald’s medewerkers ontvingen maandagavond de McStudiebeurs

 

Zie ook:

Lees meer over:

mcdonalds mcstudieberus
Deel dit bericht met je vrienden!