zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Seizoen bij Hockeyclub DMHC Dordrecht start met veel regen

3 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Hockeyclub DMHC kan ondanks behoorlijke regenbuien terugkijken op een geslaagd hockeytoernooi. 8 damesteams en 8 herenteams uit het hele land streden dit weekend op de Dordtse hockeyvelden om de Rabobank Drechtsteden Trophy.  

Bij de heren was de eerste plaats voor het team uit Drunen, terwijl heren 1 van DMHC nog vijfde werd door een spannende wedstrijd met shoot outs te winnen. Bij de dames werd  Voordaan D2 uit Groenekan de nummer 1 en DMHC D1 kon derde worden, maar verloor helaas in de kruisfinales en werd toen vierde.

Op zaterdag werd het seizoen bij Hockeyclub DMHC geopend met een thé dansant en dat zorgde voor een gezellige drukte op de terp bij het clubgebouw.

Over Hockeyclub DMHC
Hockeyclub DMHC, opgericht in september 1925, heeft een enorme groei doorgemaakt en is nu met 1.000 leden de grootste hockeyclub van regio Zuid-Holland Zuid. De club beschikt over 4 hockeyvelden, waaronder – als enige club in de regio – twee moderne semi-watervelden.
Velen hebben bij Hockeyclub DMHC hun eerste hockeyervaring opgedaan en hebben vele jaren bij deze club gespeeld, waaronder Herman Kruis, de voormalige trainer van Dames 1 Hockeyclub Den Bosch en voormalig bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam.

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!