zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Mansholt zaaide schaalvergroting, oogstte boterbergen en melkplassen

27 augustus 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Voorstelling op zaterdag 13 september 2014, van 20.15 - 22.00 uur. Nog enkele theaterkaarten beschikbaar.

LTO Dordrecht en Stichting Drechtstadsboer (Dsb) nodigen je uit voor de unieke theatervoorstelling Mansholt, op locatie in stadsboerderij Uit Je Eigen Stad in Rotterdam.

Theaterarrangement met diner vooraf en discussie achteraf. Dsb biedt de laatste in de voorverkoop gereserveerde kaarten aan. Informatie over en reserveren van de kaarten hier.

“Mansholt” – theater. Een meeslepende voorstelling over leven en liefdes van EU-landbouwminister Mansholt. Maak zijn ontwikkeling mee van bevlogen landbouwminister langs melkplas en boterberg tot de poorten van Groen Links. Een stuk dat de tongen losmaakt en de meningen aanscherpt. Een must voor elke (stads)boer.

"Sicco Mansholt" - tentoonstelling. Zaterdag 30 augustus 2014 in het Nieuwe Instituut (voormalig Atrchitectuur Instituut), Museumpark te Rotterdam opent de tentoonstelling Sicco Mansholt, Een goede Europeaan. 

Locatie
Stadsboerderij Uit Je Eigen Stad, Marconistraat 39, 3029 AG Rotterdam.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: metro halte Marconiplein, plm 5 minuten lopen. Eigen vervoer: parkeren nabij het terrein is mogelijk.

Busvervoer vanuit Dordrecht
Bij voldoende belangstelling organiseert LTO Dordrecht busvervoer vanuit Dordrecht voor tentoonstellingsbezoek & theaterarrangement.
Vertrek 14.00 uur vanaf het erf van Jan Willemsens en 14.15 uur vanaf de achterzijde het centraal station Dordrecht. Er is betaald plaats voor 24 inzittenden. Wil je hier gebruik van maken? Vermeldt dit bij de email-aanmelding aan drechtstadsboer. Info: Annette de Vlieger, penningmeester Drechtstadsboer tel. 06-14.220.195.

Lees meer over:

dsb mansholt lto dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!