maandag 21 september 2020

Alles over Dordrecht

Go Ahead Eagles - FC Dordrecht: 0 - 0

23 augustus 2014

DORDRECHT - Zaterdag, 22 augustus 2014: Go Ahead Eagles - FC Dordrecht. 0-0

Arbiter bij deze wedstrijd: Braamhaar                   
                                        
De laatste keer dat de ploegen in de eredivisie tegen elkaar speelden, was in het seizoen '94/'95. FC Dordrecht won toen met 3-1. Het gepromoveerde Dordrecht opende het seizoen met een verrassende 2-1 overwinning bij Heerenveen. Het heeft drie punten meer dan Go Ahead dat na twee nederlagen 16de staat. FC Dordrecht mist Ojo, die door een enkelblessure twee weken aan de kant staat. Bij Go Ahead ontbreken Amevor, Lambooij en Wijnaldum. 
 
Eindstand:      0 - 0
 
Het duel tussen het thuisspelende Go Ahead Eagles en FC Dordrecht heeft geen geen winnaar opgeleverd: 0-0. Werklust bepaalde het beeld voor rust, waarbij beide teams weliswaar driftig op zoek gingen naar openingen, maar de kansen schaars waren. Go Ahead moest het met een pegel van Türüc doen (redding Kurto) en de beste kans voor Dordrecht was voor Lieder, die net naast schoot.  
                                        
Go Ahead begon fel aan de tweede helft en Kurto voorkwam erger met reddingen op doelpogingen van Kolder, Van Ooijen en De Sa. En Reimerink hielp zijn kans om zeep door veel te lang te wachten. Go Ahead bleef aanvallen, maar loon naar werken kreeg het uiteindelijk niet. 
 
Toeschouwers: 7.778              
Geel: Fortes (FC Dordrecht)             
                                        
GO AHEAD EAGLES: Cummins, S.Nieuwpoort, Vriends, v.d.Linden, Schenk, v.Ooijen (Reimerink/69), Overgoor, Turuc, De Sa (Lewis/80), Kolder, Schalk 
 
FC DORDRECHT: Kurto, Fortes, Haddad, Troost-Ekong, Peersman, v.Overeem, v.Haaren, Gosens, Korte, Lieder (Ten Voorde/61),Pisas (Meulens/59) 
 
Bron: NOS Teletekst en Langs de Lijn.
 
 
 

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht ere-divisie
Deel dit bericht met je vrienden!