zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Zwemvierdaagse in Wantijbad

22 augustus 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In een ontspannen sfeer ’s avonds baantjes trekken in het Wantijbad in Dordrecht.
Dat kan in de eerste week van september in het openluchtzwembad aan de Badweg tijdens de zwemvierdaagse. Deelname is mogelijk voor zowel jong als oud.

De zwemvierdaagse gaat op dinsdag 2 september om 18.30 uur van start. Kinderen tot en met zeven jaar zwemmen minimaal tweehonderd meter (vier baantjes in het vijftig meter bad) per avond.

Voor de deelnemers van acht tot en met twaalf jaar is de minimale afstand driehonderd meter. De leeftijdsgroep tot en met zestien jaar moet elke avond minimaal vijfhonderd meter afleggen. Vanaf zeventien jaar moet er minimaal achthonderd meter worden gezwommen.

Wie drie van de vier avonden de vereiste afstand aflegt, ontvangt op de laatste avond een leuke attentie. De slotavond wordt feestelijk omlijst met als thema ‘avondvierdaagse…beestachtig leuk’. Het is aan de deelnemers om invulling te geven aan dat thema.

Kaarten voor de zwemvierdaagse zijn vanaf 25 augustus te koop aan de kassa van het Wantijbad. De kosten bedragen 7.50 euro per persoon. Pinnen is sinds dit jaar mogelijk. Ook op de eerste avond zijn er nog kaarten voor het zwemevenement te koop.

Lees meer over:

zwemmen vierdaagse wantijbad
Deel dit bericht met je vrienden!