vrijdag 25 september 2020

Alles over Dordrecht

Nieuw programma bij RTV Dordrecht: “Voetbalgeblaaaaaaaat “

18 augustus 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Nu FC Dordrecht het geschopt heeft tot de Eredivisie, is RTV Dordrecht gestart met een nieuwe serie: Voetbalgeblaaaaaaaat.

Na iedere thuiswedstrijd analyseren vier echte FC Dordrecht-supporters de wedstrijd. Jan van Nieuwenhoven, Kees Klok, Peter Kuiters en Wilco Peenstra wisselen elkaar af.

RTV Dordrecht mag helaas geen beelden van de wedstrijd en de supporters uitzenden in verband met de rechten die bij Fox Sports TV liggen. Maar kan op deze manier wel aandacht besteden aan de prestaties van de Schapenkoppen.

In de eerste aflevering beten Kees Klok en Wilco Peenstra het spits af. Zaterdagavond speelde FC Dordrecht tegen PEC-Zwolle en verloor, volgens onze analisten, onverdiend met 1-2.  De eerste aflevering is hier terug te zien op internet of kijk op www.rtvdordrecht.nl.

Op zaterdag 30 augustus neemt FC Dordrecht het thuis op tegen AZ. Wat de supporters hiervan vinden, ziet u zo snel mogelijk na de wedstrijd op www.rtvdordrecht.nl en op YouTube.Nieuw programma van RTV Dordrecht

Lees meer over:

voetbal rtv dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!